Montera Sverigestängsel

Att montera Sverigestängsel passar bra för hemmafixaren. Det kräver lite noggrannhet och styrka men är okomplicerat att montera, i synnerhet som det inte behöver gjutas.

 

montera sverigestängsel

Planera för Sverigestängsel

Det allra första du behöver göra om du funderar på att köpa Sverigestängsel är att mäta upp sträckan ordentligt, och förstås ta hänsyn till höjd och färg på stängslet. Därefter är det dags att titta på antalet hörn och ändar för att få rätt antal stolpar av varje sort, och till sist välja eventuella grindar.

Montera själv

Sverigestängsel finns i två olika höjder: 1000 mm och 1200 mm, och du köper det smidigt i kompletta paket om 25, 50, 75 eller 100 m. Alla detaljer ingår i stängselpaketen, och extra hörnstolpar och ändstolpar kan enkelt beställas separat. Du monterar Sverigestängslet direkt där det ska stå. Börja med att mäta ut sträckan och slå ner stolparna med tre meters mellanrum. Häng sedan nätet och montera strävorna vid hörn och avslut.

Material för att montera Sverigestängsel

Hos oss kan du välja mellan att plocka ihop materialet själv, eller köpa kompletta paket med Sverigestängsel i Stängselbutiken där allt du behöver ingår: stolpar, nätrulle, nätlinjaler för infästning av nät mot ändstolpar, strävor, spänntråd och jordankare. Välj bara höjd på nätet och sträcka: 25, 50, 75 eller 100 meter.