Eurofence stängsel

eurofence toppbild

 

Eurofence är ett populärt villastängsel som blir allt vanligare. Det är hållbart, prisvärt och snyggt – en oslagbar kombination. Eurofence kan användas inne i trädgården för att hägna in planteringar, men passar också bra för inhägnad av villatomter och parker. Det är ett mycket lättmonterat villastängsel som köps i färdiga paket där alla detaljer som behövs ingår.

Design

Eurofence är väldigt dekorativt med sin mörkgröna färg och de lite vågiga trådarna. Det är elegant i sig själv, men kan också användas för att ge klätterväxter en grund att klättra på. Tillsammans med stolpar i trä blir Eurofence ett villastängsel som passar fint in i naturen.

Utförande och kvalitet

Eurofence har maskor som är större nedtill och blir mindre mot överkanten. Designen är enkel och snygg för att passa överallt och nätet finns i flera höjder: 800, 1000, 1200 och 1500mm. Nätet är galvaniserat och pulverlackerat för att tåla ett växlande klimat, och nätet är svetsat för att hålla formen och stå länge. Oavsett vilken höjd på nätet du väljer levereras stolparna alltid som en halv meter längre för att ge en riktigt stabil konstruktion även i mjuk mark.

Grindar

Behöver du grindar till ditt Eurofence villastängsel finns många modeller att välja på. Stängslets trästolpar gör det snyggt med en klassisk trägrind, men den gröna färgen fungerar också mycket bra med profilgrindar i matchande färg.

Vad kostar Eurofence?

Eurofence är ett riktigt prisvärt områdesskydd som dessutom är väldigt enkelt att montera själv hemma. Enklast köps Eurofence i kompletta paket där alla detaljer som behövs ingår, men du kan också plocka ihop nät, stolpar och detaljer själv. I Stängselbutiken hittar du tydliga priser och kan enkelt beräkna kostnaden för din tomt.