Montera Eurofence

Det går snabbt och lätt att montera Eurofence och väljer du att köpa våra färdiga paket ingår alla detaljer du behöver för att montera, till och med stolpnedslagare. Du behöver inte gjuta.

montera eurofence

Planera för Eurofence

När du ska montera Eurofence stängsel bör du börja med att mäta upp den tänkta sträckan ordentligt, och fundera över vilken höjd på nätet du behöver. Du behöver inte ta hänsyn till hörn och ändar eftersom samma träpålar används rakt igenom. Fundera också över eventuella grindar.

Montera själv

Eurofence monteras med ett stolpavstånd på 4 m cc som standard, och stolparna slås ner i marken ungefär en halv meter. Nätet monteras med trådklammer och träskruv. För att få nätet riktigt stabilt och spänt, strävas hörn- och ändstolpar vilket resulterar i ett sträckt och spänt nät som håller formen länge.

Material för att montera Eurofence

Hos oss kan du välja mellan att plocka ihop materialet själv, eller köpa kompletta paket med Eurofence i Stängselbutiken där allt du behöver ingår: impregnerade pålar NTR-AB, nätrulle, nätlinjaler för infästning av nät mot ändstolpar, trådklammer för infästning av nät, träskruv för infästning av trådklammer och stolpnedslagare för att slå ner stolparna i marken. Välj bara höjd på nätet och sträcka: 25, 50, 75 eller 100 meter.