Inspiration

Vi monterar kilometervis med villastängsel och viltstängsel varje år, åt privatpersoner i hela Sverige. Här visar vi några av våra utförda projekt.

Olivgrönt villastängsel

Olivgrönt villastängsel är kanske det som blir allra mest osynligt i naturen eller trädgården. Den diskreta färgen smälter verkligen in i omgivningen och låter växter och trädgård få synas istället. Du hittar olivgrönt villastängsel i Stängselbutiken. Här finns färdiga paket där alla detaljer som behövs för montaget finns med.

Viltstängsel med smala maskor

Här är ett nyligen monterat viltstängsel av modellen HJL 200/25/15, med mindre maskor nedtill. Viltstängsel med smala maskor är förstås särskilt bra för att hindra mindre djur från att ta sig igenom nätet, och de större maskorna upptill gör att nätet ändå inte känns kompakt eller instängande.Den här modellen av viltstängsel med smala maskor köper du i Stängselbutiken, antingen som nät på rulle eller i kompletta paket för hemmamontering.

Svart stängsel för villa

Ett svart, klassiskt flätverksstängsel för en villatomt. Stängslet har gjutits på plats och står stadigt trots stora nivåskillnader och bergigt underlag. Köp svart stängsel i Stängselbutiken.

Galvaniserat villastängsel

Galvaniserat – varmförzinkat – stängsel kan ge en lite industriell känsla, men har också förmågan att smälta in väldigt bra. Köp galvaniserat stängsel i Stängselbutiken.

Klassiskt stängsel med överliggare

Inspiration Stängsel: Att montera överliggare på ett stängsel ökar livslängden på det ordentligt. Om stängslet är väldigt utsatt – med klättrande och klängande barn till exempel, är överliggare absolut att rekommendera. Dessutom ger det en snygg finish på stängslet i sin helhet. Köp överliggare i Stängselbutiken.